Protegir-nos, fer-ho amb estil i mostrar tothom que som del BC MoraBanc Andorra és el trio d’objectius que s’aconsegueixen amb les noves mascaretes BCA que ja es poden adquirir a partir d’avui.

Les mascaretes son de la firma OTSO, de cotó, i estan fetes per evitar irritacions en la part interior i amb una gran capacitat per evitar la filtració de bactèries i microbis. La capà exterior està feta de polipropilè amb un sistema de membrana “water repellent”. Les mascaretes BCA compten amb una tercera capa de polièster per una sublimació d’alta qualitat i son reutilitzables, no tenen data de caducitat i s’han de rentar seguint les instruccions que consten en l’etiqueta interior.

Hi ha dos models, l’anomenat Brut (que replica la cara del Ieti que és la nostra mascota) i el MaiPor, que és de color blau i més sòbria.

El preu de cada mascareta és de 17 euros (hi ha tres talles) i es poden comprar a la botiga on line del club fent clic aquí i també a la farmàcia El Consell d’Andorra la Vella o a través de l’app City Xerpa al seu espai Xerpa Market. Si la compra es fa a través del club cal fixar cita prèvia per recollir-les trucant al 885900.