Assegurances Catalana Occident, nou patrocinador oficial

Assegurances Catalana Occident, nou patrocinador oficial 2560 1696 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dia important pel BC MoraBanc Andorra. El club ha signat avui un contracte de patrocini amb Assegurances Catalana Occident. L’acord és per una temporada i convertirà a l’asseguradora en patrocinador oficial.

 La firma de l’acord s’ha produït aquest matí a les oficines centrals del Grup Catalana Occident a Sant Cugat. El director general del Grup, Hugo Serra, és qui ha segellat el compromís amb el president del Morabanc Andorra, Gorka Aixàs, que ha assistit a l’acte acompanyat del General Mànager, Francesc Solana. Aixàs ha lliurat Hugo Serra una samarreta tricolor amb el seu nom i ha rebut per part de la companyia un llibre que commemora el 150è aniversari de l’entitat. A l’acte també ha assistit Eduard Fillet, el director de la delegació a Andorra d’Assegurances Catalana Occident.

Tancar aquest acord és per nosaltres el mateix que indicar-nos que anem en la bona direcció per consolidar l’entitat” ha manifestat el president Gorka Aixàs, que ha afegit “que una empresa espanyola líder del seu sector, la primera amb la que comptem en aquesta etapa, confiï en nosaltres ens encoratja a seguir treballant i creixent en el nostre projecte”.

Referent a Assegurances Catalana Occident

Assegurances Catalana Occident disposa d’una àmplia oferta de productes dissenyats especialment per la familia i la petita i mitjana empresa. La companyia pertany al Grup Catalana Occident, un dels líders del sector assegurador espanyol i de l’assegurança de crèdit en el món. El grup compte amb més de 6.500 empleats, té presencia a més de 50 països i dona servei a més de 4.000.000 de clients. La seva xarxa a Espanya consta de més de 1.100 oficines y 20.000 mediadors. Actualment ocupa la 6ª posició al mercat espanyol i la 2ª a nivell mundial a l’assegurança de crèdit.

 

Close Cart
Back to top