Assegurances Catalana Occident, patrocinador del MoraBanc Andorra a la Copa del Rei

Assegurances Catalana Occident, patrocinador del MoraBanc Andorra a la Copa del Rei 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Assegurances Catalana Occident ha arribat a un acord de patrocini amb el BC MoraBanc Andorra per acompanyar-lo en una cita històrica. Vint-i-dos anys després de la seva última participació en aquesta competició, el club de bàsquet andorrà s’ha classificat per a la fase final de la Copa del Rei.

La Companyia i el club reforcen així l’acord de patrocini aconseguit el passat mes de setembre, que feia referència únicament a la participació dels andorrans en la lliga ACB (lliga Endesa).

La imatge de l’asseguradora apareixerà a la samarreta d’escalfament dels jugadors andorrans durant la participació a la Copa del Rei així com durant tota la segona volta de la lliga ACB.

La signatura de l’acord va tenir lloc a les oficines de la Companyia a Andorra, en un acte en què van participar el president de BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director de la delegació d’Andorra d’Assegurances Catalana Occident, Eduard Fillet.

Aquest acord és per Assegurances Catalana Occident una reafirmació de la seva aposta pel bàsquet com a disciplina esportiva i com a eix de la seva estratègia de patrocini. De fet, la Companyia també estarà present a la Mini Copa com a principal patrocinador de l’equip infantil del Bàsquet Manresa, a causa de la col·laboració que manté amb les categories de formació del club manresà des de l’any 2009.

Close Cart
Back to top