Autocars Nadal/Grup Julià i el MoraBanc Andorra seguiran fent quilòmetres plegats

Autocars Nadal/Grup Julià i el MoraBanc Andorra seguiran fent quilòmetres plegats 2560 1920 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i Autocars Nadal/Grup Julià renoven l’acord de patrocini per dues temporades.

L’empresa d’autobusos doncs, seguirà sent el Transport Oficial del Club i acompanyarà l’equip en tots els seus desplaçaments de la Lliga Endesa i EuroCup. Les dues marques porten anys col·laborant per fer realitat els objectius temporada rere temporada, ara ho seguiran fent durant dues temporades més.

Tant Autocars Nadal/Grup Julià com el MoraBanc Andorra s’han congratulat d’aquest acord de renovació, i així ho van mostrar durant l’acte de signatura de l’acord produït a les noves oficines del club entre el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director de General de Autocars Nadal/Grup Julià, Bartumeu Gabriel.

Entre els punts més destacats d’aquest acord, és la personalització de l’Autocar del primer equip amb la nova imatge del BC MoraBanc Andorra. Un acord que també es fa extensible a la base del club en el gran nombre de desplaçaments que fan a les diverses competicions.

Close Cart
Back to top