BC MoraBanc Andorra y Pyrénées, aliança de campions

BC MoraBanc Andorra y Pyrénées, aliança de campions 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra ha arribat a un acord de patrocini amb el grup Pyrénées.

La firma de l’acord s’ha materialitzat aquesta tarda i segella oficialment la col•laboració entre dues de les marques de referencia del país.
Pyrénées se suma així al pool de patrocinadors destacats del Morabanc Andorra en la temporada del seu retorn a la lliga ACB després de 18 anys d’absència.

El patrocini d’un grup com Pyrénées contribueix a aportar al projecte allò que sempre s’ha defensat des del club i que el president Gorka Aixàs manifestava desprès de la firma, “el nostre creixement com a institució ha d’anar en paral•lel en tots els àmbits, l’esportiu, el social i també l’econòmic i comptar amb un partner amb la tradició i el potencial de Pyrénees és la mostra que anem en la direcció correcta”. Aixàs ha afegit que “el nostre objectiu és ser capaços de generar el màxim de recursos i des d’aquest punt de vista aquest és un molt bon acord, a banda de les moltes possibilitats de cooperar en moltes iniciatives que ens dona el grup Pyrénees”.

El president de Pyrénées Andorra., Patrick Pérez, ha manifestat que “per nosaltres era gairebé una obligació estar al costat d’aquest projecte, serà un gran aparador pel país”.

L’acord l’han rubricat amb la seva firma el president de Pyrénées S.A., Patrick Pérez, i el del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs.

Close Cart
Back to top