Benvingut Mr. Jones

Benvingut Mr. Jones 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Bones sensacions, una victòria que sempre va bé i una presentació de credencials per part de Shawn Jones d’aquelles que no deixen indiferent a ningú. Aquests podrien ser tres bons elements per explicar el partit que el BC MoraBanc Andorra va guanyar ahir l’ICL Manresa per 58-73 al torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta.
A banda de les lògiques imprecisions pròpies de les dates en què arriba el partit, el comportament de l’equip de Peñarroya va transmetre confiança i bones vibracions. En el cas dels jugadors que continuen de la temporada passada es va fer evident la bona sintonía general i en el dels nous jugadors cadascun en el seu rol van contribuir a la bona sensació (molt correctes Clark i Pino). Menció a banda mereixen els 22 punts, 7 rebots i dos taps estratosfèrics de Shawn Jones a qui tothom adjudica un període d’adaptació però que va semblar tenir moltes ganes de desmentir-ho.
El primer quart va registrar, tret del 4-0 inicial pels manresans, domini andorrà amb Schreiner repartint assistències a dojo, els primers avisos de Jones i la maneta des del triple de Bogdanovic. Els pirmers 10 minuts van acabar amb 17-28, El segon quart va ser el millor dels manresans que van aconseguir guanyar el parcial posant el 35-42 al descans.
El tercer quart amb molt bona actitud defensiva, el MoraBanc Andorra va deixar clar que tot i el poc temps de preparació volia deixar bona imatge. El parcial del quart (7-15) va deixar el partit ben encarat. L’ICL Manresa va treure l’orgull en l’arrencada del darrer període i va aconseguir ajustar un pél les coses però al final la producció dels homes de Peñarroya, superior en tots els aspectes del joc, va assegurar una victòria còmoda, amb un punt coral, per 15 punts de diferència: 58-73.
“Content del treball, aquest partit ens agafa molt d’hora als dos equips i amb les cames pesades, però les sensacions han estat bones sobretot perquè hem jugat amb la intensitat adequada” manifestava després del partit el tècnic Joan Peñarroya.
El següent amistós per l’equip andorrà serà dissabte vinent(21h), una cita subratllada en la pretemporada, el Trofeu MoraBanc a la BMB contra l’Fc Barcelona.