Una força de la natura. I no només pel seu físic impactant, també per l’entusiasme i energía que ha transmès avui a la seva presentació. Beqa Burjanadze ve a Andorra a menjar-se el món i a aprofitar la seva gran oportunitat de ser un jugador important a l’elit del bàsquet europeu. A banda del gran rendiment i de la seva progressió constant a la LEB or, el nou aler-pivot del Morabanc Andorra arriba després d’un estiu que recordarà sempre per la seva consolidació com un jugador important per la selecció de Geòrgia que s’ha classificat per la fase final del campionat d’Europa.

Tot i que el presentem avui, és una de les primeres incorporacions que vam fer i és un jugador en el que tenim dipositades moltes esperances per la seva intensitat i per la seva energia en pista” ha manifestat el General Manager Francesc Solana que ho ha completat dient “estem molt contents perquè ja tenim l’equip complet i ara tenim dues setmanes per preparar el millor possible els primers compromisos de lliga”.

“La meva intenció des de fa temps era tornar a la lliga ACB i estic molt content per fer-ho a Andorra i estic amb molta il·lusió” ha manifestat Burjanadze davant dels mitjans de comunicació, afegint que “he tingut un bon estiu amb la selecció i vinc en un bon moment”.

La presència a l’equip de Shermadini ha estat determinant “sempre he dit que tenia moltes ganes de jugar algun cop amb un compatriota i ara ho faré amb Shermadini que és a qui primer vaig preguntar sobre el club i la ciutat i només em va dir coses bones”.

Burjanadze és un jugador en clara progressió que exposa que la darrera temporada a LEB or ha estat clau “he madurat molt com a jugador, puc aportar la meva energia a la pista, en el rebot, amenaçar des de fora i córrer al contraatac. Penso que en el que més he millorat és en la meva confiança”.

Per l’aler pivot georgià “és massa d’hora per saber quins objectius pot tenir l’equip aquesta temporada però està clar que tenim un bon equip, pel que he vist fins ara és com una família i això ens ajudarà a tenir una bona temporada”.

Beqa Burjanadze és cosí del jugador NBA Pachulia que segons ha explicat “també em va dir que jugar al MoraBanc Andorra era la meva millor opció, igual que m’havia dit Shermadini”.

El nou jugador del MoraBanc Andorra debutarà aquest cap de setmana contra el Divina Seguros Joventut, en un amistós que es disputarà a Platja d’Aro a les 12h30.