Blanch continua a Andorra

Blanch continua a Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra i el jugador, Marc Blanch, arriben a un acord de renovació per una temporada.

El club i l’aler català seguiran plegats una temporada més. Amb aquesta nova campanya que s’iniciarà el proper mes d’Agost ja en són 3 les temporades que van plegats jugador i club. Un Marc Blanch que des del primer dia s’ha identificat amb el projecte i amb els colors del MoraBanc Andorra. Ja a finals de la temporada passada deixava evident la seva voluntat de continuar amb el nostre club i d’aquesta manera, poder retornar a l’ACB, aquest cop com a jugador del MoraBanc Andorra.

Blanch, que ja ha tingut experiència a la Lliga Endesa amb l’Estudiantes, va ser un dels jugadors més destacats del club durant els dos anys passats a l’Adecco Or. La temporada passada va ser un dels jugadors més importants de l’equip amb 14’6 punts de mitjana. Unes actuacions que l’han servit per ser un dels jugadors més estimats per l’afició que, al darrer partit de lliga, ja demanava la seva continuïtat.

Finalment aquesta renovació s’ha pogut tancar i Marc Blanch seguirà vestint la samarreta del MoraBanc Andorra a la nova etapa de la Lliga Endesa.

Comunicació MoraBanc Andorra
Foto: Martin Imatge / Carlos Reyes

Close Cart
Back to top