El jugador Luka Bogdanovic i el BC MoraBanc Andorra han arribat a un acord de renovació pel qual l’ala pivot seguirà vestint la samarreta andorrana la pròxima temporada.

Bogdanovic, de 30 anys i 2’04, va arribar al MoraBanc Andorra a meitat de temporada passada convertint-se en peça clau per assolir l’objectiu de romandre a la Lliga Endesa una temporada més.

El serbi, que va disputar 16 partits amb la samarreta andorrana, va tancar la temporada amb unes xifres mitjanes de 10,3 punts, 3,4 rebots i assolint una valoració de 8,8.

L’Ala pivot seguirà vestint els colors del MoraBanc Andorra desprès de passar pel procés de tanteig estival i d’acceptar l’oferta de renovació per continuar al Principat.

L’afició de la Bombonera seguirà gaudint, almenys, una temporada més, de les cistelles i de la qualitat de Luka Bogdanovic.

Per al Director Esportiu, Francesc Solana, la renovació de Bogdanovic significa: “volíem seguir amb la línia d’equip amb la que vam acabar la temporada passada. Ens va ajudar molt la temporada passada i la seva continuïtat ens ajudarà a mantenir el joc. Esperem que arribi amb les mateixes ganes que va arribar l’any passat i que tingui ganes de fer una temporada completa amb nosaltres. És un jugador molt important”.

El mateix jugador es mostrava il·lusionat davant aquesta nova temporada: “Estic molt content per continuar i tornar a Andorra. Espero que la pròxima temporada sigui una gran temporada per a tots. És molt important mantenir el que teniem de l’equip de la temporada passada. Quan configurem la plantilla final podrem parlar més del que esperem d’aquest equip”

Amb Bogdanovic ja són 7 les fitxes de la plantilla del BC MoraBanc Andorra per a la Temporada 2015-2016.