Bona introducció, excel·lent nus, fatal desenllaç

Bona introducció, excel·lent nus, fatal desenllaç 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota estranya a Bilbao. El 84-72 final no serveix gaire per explicar el desenvolupament del partit. El MoraBanc es va desinflar inexplicablement en el darrer quart tirant pel terra l’excel•lent feina feta en els tres primers. De fet, el parcial del darrer quart va ser 28-11 pels locals, guiats per l’andorrà Quino Colom, que va tenir una actuació estel•lar.
El partit va començar amb creuament d’espases i amb la sensació que el MoraBanc tenia el partit molt ben preparat. Navarro va començar a gran nivell però de seguida va trobar suport en Beto, la direcció de Sada i el gran nivell de Luka Bogdanovic. La bona feina al darrere conjugada amb les aportacions de gairebé tots els jugadors van permetre anar consolidant avantatges per sota dels 10 punts. Al descans s’arribava amb 43-48 , una diferència que no feia del tot justícia al bon joc de l’equip andorrà. El tercer quart va començar amb reacció local guiada per un bon Mumbrú. El marcador es va arribar a capgirar però el MoraBanc Andorra va mostrar personalitat i solidesa i al final del tercer quart havien tornat els 5 punts, 56-61. Bones vibracions i actuació destacada en un escenari de nivell. Però inexplicablement es van fondre els ploms. Un parell de decisions arbitrals de color casolà van derivar en protestes i una tècnica a Sada. I l’equip ho va notar molt. Massa. 3 punts en 5 minuts. El camí va ser plàcid fins el final pel Bilbao Basket.
Dissabte a les 21h, la BMB viurà un partit important contra el Gipuzkoa, un rival directe de la part baixa de la classificació.