Derrota. Per 8 punts (73-81) contra contra l’Fc Barcelona, un dels millors equips de l’univers FIBA. Però derrota de pretemporada de les que deixen un munt de detalls valuosos per seguir treballant amb l’objectiu d’arribar en les millors condicions possibles a l’inici de la competicio oficial.
Algunes de les conclusions positives arribaven des de fora de la pista. La magnífica entrada que va presentar ahir la Bombonera per veure el Trofeu MoraBanc fa preveure una temporada farcida de gran ambient. Pel que fa al joc, el partit va tenir moltes imprecisions per les dues parts. D’altra banda les lògiques en aquestes altures de temporada. Schreiner amb tres triples va ser el primer que va guiar l’equip, que va arribar al descans empatant a 39 després d’haver tingut avantatges curts en el segon quart. Les sensacions eren bones tenint en compote que l’equip de Joan Peñarroya no compta encara amb els internacionals que han jugat l’EuroBasket, Stojanovski i Shermadini. El macedoni arriba aquesta setmana i el georgià encara està competint.
Guiat per la força de Lawal i el talent de Doellman, mica en mica els blaugrana van anar tombant les coses cap a la seva banda, això sí, sense aconseguir grans avantatges. Va faltar una mica de punch en el bàndol local per poder arribar a la recta final del partit amb més possibilitats de guanyar.
Des del punt de vista individual els nombrosos seguidors que ahir van ser a la BMB van poder veure un Shawn Jones que va tornar a mostrar presencia i energía, un Bogdanovic que té el canell on el tenia la temporada passada i un Pino que va tenir un bon debut a casa.
La pretemporada continua però el proper partit a casa haurà d’esperar al dia 11 d’octubre contra el Dominion Bilbao basket, ja en la primera jornada de la lliga Endesa.