El Bàsquet club MoraBanc Andorra ha tancat avui la incorporació del base valencià Carles Bivià.

El nou jugador de l’equip de Joan Peñarroya, que ahir a la nit va rescindir el seu contracte amb La Bruixa d’Or Manresa, firma fins el 26 de gener, data en que el compromís es podria prorrogar fins final de temporada.

Bivià, que ha estat presentat aquesta tarda, mesura 1.89, té 29 anys i acumula una llarga trajectòria al bàsquet espanyol havent jugat les dues darreres temporades a la lliga Endesa amb el Canarias i l’Iberostar Tenerife. Prèviament s’havia fabricat un sòlid prestigi com a director de joc a les categories Leb amb el Mallorca. “No vaig dubtar quan vaig rebre l’oferta del MoraBanc Andorra perqué sé que és un club que està fent les coses bé” ha manifestat el nou jugador de l’equip andorrà, que ha afegit que “darrerament en el que més he millorat és en defensa tot i que la meva característica principal és jugar amb molt de ritme”.

El director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana ha manifestat “que es tracta d’un jugador dinàmic que pensem que s’adaptarà molt bé al nostre estil de joc i que arriba ens pot ajudar de seguida perquè arriba en forma ja que estava jugant”.

Carles Bivià, que aquest vespre ha fet el primer entrenament, ha fet de mitjana 6.8 punts i 2.3 per partit aquesta temporada a la lliga Endesa com a integrant de la Bruixa d’Or Manresa.