Assegurances Catalana Occident serà patrocinador oficial del BC Morabanc Andorra per a la temporada 2019-2020

L’asseguradora ratifica la seva aposta pel bàsquet en renovar, per quarta temporada consecutiva, el seu acord amb la nostra entitat.

Assegurances Catalana Occident ha renovat per quart any consecutiu el seu acord amb el BC MoraBanc Andorra, el que convertirà a l’asseguradora en patrocinador oficial del club una temporada més.

L’acord es va ratificaren la delegació de l’asseguradora a Andorra, en un acte al qual van assistir el president de BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director de la delegació d’Andorra d’Assegurances Catalana Occident, Eduard Fillet.

Aixàs ha destacat la voluntat d’Assegurances Catalana Occident per impulsar l’esport i el treball en equip en recolzar un any més al nostre club. Per la seva banda, Fillet es va mostrar content per poder contribuir a l’èxit del BC Morabanc Andorra la propera temporada i ha recalcat que el patrocini d’Assegurances Catalana

Occident “ratifica la implicació i el compromís de la companyia amb el club en els últims anys”.

D’aquesta manera, el logotip d’Assegurances Catalana Occident romandrà a les samarretes d’escalfament dels jugadors de la temporada que ve i també estarà visible al Poliesportiu d’Andorra en un seguit de suports, entre ells el tòtem exclusiu ones presenta la pilota de partit.

A més, dins de la renovació de l’acord es contempla la presència de l’asseguradora en els perfils de Twitter i Instagram l’equip @morabancandorra a través d’acció”L’assistència segura”, un vídeo que recull l’assistència més destacada de cada partit.

Catalana Occident i el BC MoraBanc Andorra esperen seguir creixent plegats i aconseguir nous èxits esportius.