Va ser una jornada inoblidable per tots els que van participar. Champions for UNICEF va servir per recaptar prop de 2000 euros per UNICEF però també per demostrar un cop més el bon tarannà de la gent del país quan s’organitzen actes solidaris.

El plat fort del dia va ser la disputa d’un partit inèdit fins ahir. Es van enfrontar el BC MoraBanc Andorra i el VPC Andorra rugby XV. Molts podien pensar que seria intentar barrejar aigua i oli però va ser tot el contrari. Més enllà que cada club va guanyar en el seu esport , l’ambient entre tots els esportistes va ser fantàstic. Molta complicitat, molts somriures i en alguns casos una capacitat pel show inesperada. Schreiner es va revelar com un gran jugador de rugby, el mateix que Jawai, que va mantenir un duel important amb jun rival de la seva talla, el davanter del VPC, Eric Risco. Un dels moments més memorables del matx va ser l’esmaixada de Marc Abelló, l’obertura del VPC, que va enfonsar la pilota a la cistella com si controlès l’oval en una touche. Els dos equips es van prestar un jugador. Jordi Trias, integradíssim, va ajudar el VPC i Nick Thomson al MoraBanc. Gran espectacle i alguns moments que recordarem sempre.

Just abans es va jugar un partit de bàsquet entre diverses personalitats del país. Es va poder veure en acció a la subsíndica Mònica Bonell, el ministre de finances Jordi Cinca, el líder del PS Pere López o el secretari d’estat d’estat d’esports, Jordi Cerqueda entre d’altres. Tots van estar secundats pel director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, el president Gorka Aixàs i el vicepresident Xavier Mujal. El partit va servir per demostrar que ‘quien tuvo, retuvo, o no…

Gran jornada solidària ahir a la BMB i la sensació que serà la primera de molts més Champions for UNICEF.