EL REPTE

El corredor de muntanya Ferran Teixidó intentarà fer el cim de l’Everest pujant i baixant les escales del Poliesportiu d’Andorra . Tal com sona. La tribuna antiga del pavelló registra un desnivell de 13 metres que s’hauran de pujar i baixar 681 cops. Un repte a l’abast de molt pocs i que transcorrerà durant 24 hores, arrencant el dissabte 19 de desembre a les 12h30 i concloent l’endemà cap a la mateixa hora coincidint amb la prèvia del partit que disputaran el Bc MoraBanc Andorra i el Reial Madrid.

 

OBJECTE

Càritas fa una feina sorda i constant a Andorra per ajudar a les persones que més ho necessiten. És una tasca imprescindible i discreta que seguirà endavant amb o sense esdeveniments com aquest però que creiem que mereix ser reconeguda i sostinguda per part de la societat. Per això els ciutadans podran fer la seva aposta solidària a favor del Ferran en qualsevol de les oficines de MoraBanc i també podran fer la seva aportació el mateix dia del partit. El Bc MoraBanc Andorra és el punt de partida d’una iniciativa que compta amb el suport imprescindible de MoraBanc, la col·laboració de la Federació Andorrana de muntanyisme i l’empresa Topcrono. I òbviament l’increïble compromís assolit per Ferran Teixidó.

 

FERRAN TEIXIDÓ

Si un tret defineix aquest andorrà de 42 anys és la perseverança perquè l’èxit i el reconeixement no li han arribat de seguida. Pare de dos fills i bander de professió, és un apassionat de la muntanya i la natura. Porta tres anys instal·lat a l’elit mundial de les Sky Runners World series. El 2013 va ser 8è, el 2014 quart i aquest 2015 ha acabat en la tercera posició. El repte de fer l’Everest pujant i baixant les escales del poliesportiu serà la cirereta a una temporada inoblidable en tots els sentits.