Colom, Jelínek i Hannah seran els capitans de l’equip

Colom, Jelínek i Hannah seran els capitans de l’equip 1170 570 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra tindrà aquesta temporada una tricapitania. Les tres persones que compartiran la responsabilitat son Guille Colom, que repeteix, David Jelínek i Clevin Hannah.

El perfil dels tres els fa confluir també en estils i qualitats diferents de capitania que la llarga i dura temporada segur que activarà en més d’una ocasió. Guille Colom és el clàssic jugador que enganxa converses i voluntats en un vestidor. Un d’aquells companys que es recorda tota la vida i a més el seu camí cap el lideratge passa òbviament per ser el jugador de la casa. David Jelínek hi arriba perquè l’antiguitat és un grau i està començant la seva quarta temporada al MoraBanc Andorra. I en el cas de Hannah estem parlant d’un d’aquells líders naturals que quan xerra és escoltat en tots els equips que ha estat.

Per Colom la resposta és senzilla, “per mi és un orgull ajudar en tot el que pugui els jugadors nous que arriben al país” i afegeix que “sempre he estat un jugador amb lideratge ens els vestidors en els que he estat”. Jelínek destaca que “és un honor ser un dels jugadors importants de l’equip, els anys van passant i ja començo a portar uns quants”. Hannah no amaga que “per la meva posició de base el rol de capità és natural perquè he de ser líder a la pista, ho he fet abans i és una situació amb la que estic a gust”.

Close Cart
Back to top