El sènior B 16/17 comença a competir demà. L’equip de Milo Nunes juga demà en lliga catalana a les 21h contra el Pardinyes a domicili el partit d’anada d’una eliminatòria que conclou diumenge a les 18h30 al Poliesportiu d’Andorra amb el partit de tornada.

Amb una plantilla que combina continuïtat i renovació, l’objectiu del segon equip del MoraBanc Andorra “tornarà a ser competir al més alt nivell possible en una categoria exigent com la lliga EBA, sempre com a darrer pas abans de l’ACB pels joves talents de l’entitat”. Les paraules són del GM del club, Francesc Solana, que destaca “l’evolució visible de joves jugadors de la base que en algun cas han arribat a debutar a ACB, aquest és el nostre objectiu final”.

Els jugadors amb més projecció compartiran la feina al segon equip amb dinàmica del primer. Aquesta pretemporada aquesta tasca l’han desenvolupat Hugo Bartolomé, Víctor Aguilar i Nil Brià “però la porta sempre estarà oberta pels que facin mereixements”. En el mateix sentit, els millors júniors sempre podran estar en dinàmica del segon equip. Els 4 que ho faran inicialment són Alex Peral, Bruno Bartolomé, Dot Ricart, Pol Martínez. Les novetats respecte la temporada anterior són el base canari Víctor Aguilar, el 4 bosnià Nicola Maric i el jove andorrà Pol Vives que no començarà la temporada jugant perquè es recupera d’una lesió.

La plantilla 16/17 la formen:

Oriol Fernández

Toi Gabriel

Xavi Isern

Felipe de Oliveira

Hugo S. Bartolomé

Nil Briá

Víctor Aguilar

Nicola Maric

Aarón Guzmán

Pol Vives