Comença la lluita per la supervivència

Comença la lluita per la supervivència 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Queden 13 partits per salvar la categoria. 13 finals per intentar agafar-se a la categoria que tant va costar aconseguir. La crònica de la derrota d’ahir a la pista de l’Herbalife Gran Canària (90-81) ha de començar així perquè per primer cop aquesta temporada l’equip baixaria si ara acabès la lliga,està en zona de descens, però no ha acabat.
La lliga no espera si passes una mala ratxa i ahir el conjunt canari es va encarregar de demostrar-ho només sortir amb una allau d’encert en el tir de tres. El MoraBanc ho va passar realment malament però va salvar els mobles de la mateixa manera, a cop de triples de Green i Schreiner. El marcador al final dels primers 10 minuts era 25-18. Dels 18 punts, 5 triples, molt no podia durar la dinàmica. I no ho va fer. El Gran Canària es va estirar fins el 50-27. Els homes de Peñarroya semblaven estar en la continuació del malson del partit contra Gipuzkoa. Però en el darrer tram del quart les coses es van ajustar una mica i la diferència final es va quedar en 16, 50-34.
El tercer quart va ser un voler i no poder. Tot i tenir bona predisposició, els avantatges locals sempre rondaven els 20 punts. La sensació era que tot avançava cap a una victòria plàcida dels locals.
Però aquest MoraBanc Andorra, estigui o no estigui fí, sempre ofereix un plus, una miqueta més. Liderats per uns bons minuts de Sada, els homes de Peñarroya van arribar a posar nerviosos els seguidors de l’Herbalife. El marcador es va ajustar fins el 84-78. Bogris va errar un ganxo que posava l’equip a 4 i els canaris ja no van desaprofitar l’oportunitat i van acabar guanyant per 9 punts.
El proper cap de setmana no hi ha lliga per la disputa de la Copa del Rei. El dissabte 28 la Bruixa d’or Manresa visita la BMB en un partit trascendental.