Conveni de col·laboració amb Encamp i estada al Pas de la Casa

Conveni de col·laboració amb Encamp i estada al Pas de la Casa 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i el Comú d’Encamp han signat avui un conveni de col·laboració que aquesta setmana arrenca amb estada al Pas de la Casa i l’amistós de divendres a Encamp contra Baxi Manresa. L’acord s’ha signat aquesta tarda al Complex esportiu del Pas de la Casa just abans de l’inici de la sessió d’entrenament dels homes d’Ibon Navarro i els responsables de rubricar-lo han estat el president Gorka Aixàs i el Cònsol Major d’Encamp, Jordi Torres. L’acord inclou diverses contraprestacions publicitàries i de promoció, així com accions a la parròquia com les que tenen lloc aquesta setmana entre d’altres.

Després de la firma el Cònsol Major Jordi Torres ha exposat que per nosaltres “comptar amb un equip de primer nivell com el MoraBanc Andorra per promocionar la nostra parròquia entra en la nostra estratègia de tenir una relació important amb l’esport”, i ha afegit “de fet i a través de diverses iniciatives volem que se’ns percebi com la parròquia de l’esport”.

Per Gorka Aixàs “el nostre és un projecte de país i la millor manera de demostrar-ho és estant en el màxim nombre de parròquies per tant ens posa molt contents apropar-nos a la gent d’Encamp i avui i aquests dies al Pas de la Casa”. Aixàs ha volgut subratllar que “és un d’aquells acords en els que ens agrada destacar que ens creiem i practiquem la nostra idea de projecte de país”.

Els homes d’Ibon Navarro faran una estada de tres dies al Pas de la Casa que culminarà divendres amb el partit a Encamp contra Baxi Manresa, que ja ha exhaurit les entrades i que serà el primer partit amistós dels tricolors.

Back to top