Conveni de col·laboració amb l’Automòbil club d’Andorra

Conveni de col·laboració amb l’Automòbil club d’Andorra 1170 570 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’Automòbil Club d’Andorra. Els dos presidents Enric Pujal i Gorka Aixàs. han rubricat l’acorda la seu de l’ACA mostrant la seva satisfacció per l’entesa.

La part que crida més l’atenció del conveni és la promoció que ja està activa a partir d’avui. Les persones que es facin sòcies de l’Automòbil Club d’Andorra podran tenir 50 euros de descompte si es fan abonats del MoraBanc Andorra. El descompte és per l’abonament del bàsquet. La promoció també és aplicable a qui ja sigui soci de l’Automòbil Club i faci a la seva parella. Per altra part els abonats del MoraBanc Andorra gaudiran d’un 15% de descompte en els cursos de conducció del circuit del Pas de la Casa.

“Nosaltres diem que Som Un País i això sense un acord amb l’Automòbil club quedava coix”ha afirmat el president Gorka Aixàs en la presentació l’acord, afegint que “estem parlant de l’entitat amb més socis d’Andorra i trobar-nos per col·laborar era una situació natural pels dos”. Enric Pujal, president de l’Automòbil Club d’Andorra ha manifestat per la seva part que “és una col·laboració que tot just comença i que es pot ampliar en el futur entre els dos clubs més grans d’Andorra”.

Back to top