Conveni entre el BCA i l’ASSANDCA

Conveni entre el BCA i l’ASSANDCA 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i l’ASSANDCA (Associació Andorrana contra el càncer) han signat un conveni de col·laboració per aquesta temporada. Els presidents de les dues entitats Gorka Aixàs i Josep Saravia han signat el conveni aquesta tarda a les oficines del Morabanc Andorra i després l’han acabat de formalitzat amb una foto amb tot l’equip a la pista.

El Morabanc Andorra ajudarà a la Federació en tasques de sensbilització sobre la feina que fa l’entitat amb tota la potència dels seus altaveus, cooperant també en diverses accions perquè l’ASSANDCA reculli fons per les seves activitats. La primera d’aquestes accions arriba aquest dissabte en el partit contra el Dominion Bilbao Basket a la BMB (21h). En el descans es sortejarà una samarreta tricolor entre tots els participants d’una rifa. Diversos voluntaris de l’ASSANDCA seran els encarregats de vendre les al hall del poliesportiu durant la prèvia del matx.

“Desgraciadament es tracta d’un tema que d’una manera o d’una altra toca a gairebé totes les famílies i poder ajudar des del club en tot el que calgui és un deure per nosaltres” ha explicat el president Gorka Aixàs, que ha afegit que “des de la seva creació l’ASSANDCA és una entitat dinàmica que està ajudant a moltes persones, per tant estem molt contents de poder donar un cop de ma en el que faci falta”.

Durant la temporada estan previstes més accions entre ASSANDCA i el BC MoraBanc Andorra.

Close Cart
Back to top