Signat el conveni pels Premis Àlex Lliteras

Signat el conveni pels Premis Àlex Lliteras 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Calia posar les coses per escrit i així ha estat. Les 4 parts impulsores del guardó, Govern d’Andorra, RTVA, Diari d’Andorra i BC MoraBanc Andorra han posat les bases en un document, garantint el futur del Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu per 4 anys més.

 

Una signatura que ha tingut lloc durant la presentació de la quarta edició del Premi. Un conveni que ha estat signat per la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, acompanyada per la directora general d’RTVA, Imma Jiménez, el director general del Diari d’Andorra, Ignasi de Planell i del president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. Precisament Aixàs ha explicat que “posar-ho per escrit garantirà que el premi perduri i que, a través d’ell, puguem seguir recordant la figura de l’Àlex Lliteras, que tant ha representat per nosaltres i per les entitats que representem”.

 

El Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu té com a objectiu principal reconèixer l’excel·lència periodística en l’àmbit de l’esport. Recordem que és un premi dotat amb 5.000 euros aportats pel Govern, dels quals 4.000 euros són pel treball guanyador i 1.000 euros per l’accèssit.

 

Tal com es recullen a les bases del premi que es publicaran al BOPA aquest dijous, es poden presentar treballs publicats en premsa, ràdio, televisió i internet difosos durant l’any 2023 i fins al 30 de juny del 2024. A més, les publicacions han d’haver estat fetes en català. Amb la voluntat de facilitar la concurrència, les propostes s’han de lliurar de forma telemàtica a l’adreça electrònica premialexlliteras@govern.ad. El termini per presentar els treballs es tancarà el 8 d’agost del 2024 a les 15 hores.

 

La gala d’entrega del premi, que se celebrarà a l’octubre, serà presentada com a la resta d’edicions pel periodista i impulsor del premi, Gabriel Fernàndez i comptarà com a professional convidat a Ramon Besa.

Close Cart
Back to top