(90-105) Derrota a Escaldes per tancar la pretemporada

(90-105) Derrota a Escaldes per tancar la pretemporada 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha estat sotmès per un Club Joventut Badalona més lineal durant la majoria del partit.

Ha sigut un gran partit de bàsquet l’avui viscut al Pavelló del Prat Gran. Un 6è Trofeu d’Escaldes-Engordany lligat a la vessant solidària amb la recaptació a favor d’ATIDA (Associació de transplantats i donants d’Andorra). Un enfrontament que s’ha fet esperar, i de valent. I es que els tres jutges del partit han arribat tard a la cita. Això s’ha notat en gran part dels dos primers períodes. Un marcador de 33-23 favorable al MoraBanc Andorra resumia un festival anotador que feia gaudir de valent a tota la gent que s’ha atansat al Prat Gran. Aquest intercanvi de cops en forma de punts baixava, malauradament, pels andorrans, i el Club Joventut Badalona ha mostrat una cara més regular al segon període per tancar la primera part capgirant el marcador amb l’ajustat 46-48. La segona part no ha canviat la dinàmica que ja havia agafat el partit, amb els badalonins dominant la gran majoria dels aspectes del joc. Els nostres ho han intentat fins al final, això sempre és innegociable, però la Penya ha aprofitat l’energia dels seus jugadors més joves i l’experiència per tancar el partit dels seus gats vells.

Estadística del partit

El pròxim partit del conjunt andorrà serà ja el debut a la Lliga Endesa. Tenim cita a Bilbao, diumenge 24 de setembre (17:00 hores) per enfrontar-nos al Surne Bilbao Basket.