(88-92) Victòria davant l’UCAM Murcia en el segon partit de preparació

(88-92) Victòria davant l’UCAM Murcia en el segon partit de preparació 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha aconseguit sumar la primera victòria de la pretemporada, i ho ha fet davant un UCAM Murcia que presenta un projecte molt potent.

Un diumenge a la tarda a Monzón, on la calor no afluixa i menys en aquestes èpoques d’onades de calor de dia sí i dia també. Com a anècdota molt especial, el retrobament amb els nostres estimats David Jelínek, Moussa Diagne i Dylan Ennis. L’equip ha jugat un partit molt sòlid i complet, sorprenent al conjunt murcià des del primer quart. Un MoraBanc Andorra més fresc, a diferència del primer partit davant Limoges, i al davant un rival que porta gairebé el mateix temps de preparació que els nostres. Ara bé, ells van jugar ahir en el mateix escenari contra el Baxi Manresa, les seves cames segurament pesaven una mica més. Tot plegat s’ha notat, i l’afició que s’ha atansat fins al Pabellón Los Olímpicos ha pogut gaudir del domini del conjunt andorrà, el qual ha arribat a tenir un avantatge de gairebé 20 punts passats l’equador del partit. Tot i això, els murcians han tret pit i aprofitat el talent que tenen de molts dels seus jugadors perquè acabéssim veient un partit que s’ha acabat decidint al final. La bona gestió dels minuts finals, que han sigut molt competits, ha sigut clau per poder tenir el premi de la victòria en un partit que s’ha lluitat des del salt inicial. La bona notícia ha estat avui per Andrew Goudelock. L’americà ha tornat a disputar un partit després d’una temporada sense poder-ho fer a causa d’una greu lesió, i ha sigut molt decisiu pel 88-92 que reflectia el marcador en sonar la botzina final.

Estadística del partit

Pròxim repte el divendres 1 de setembre (20:30 hores) a Sant Julià de Vilatorta davant el Baxi Manresa.