Debut de pretemporada per al nou projecte del MoraBanc Andorra

Debut de pretemporada per al nou projecte del MoraBanc Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra comença els partits de pretemporada. Un mes de setembre ple de partits per arribar de la millor forma a l’inici de la temporada de principis d’Octubre.

El primer rival serà La Bruixa d’Or Manresa. Matx que tindrà lloc a Sant Julià de Vilatorta, durant el torneig BBVA, a partir de les 20h. Els andorrans arriben amb l’absència de Bogris que està disputant el campionat d’Europa a la modalitat de 3 x 3 i del mexicà, Roman Martínez, que es troba al campionat del món a Barcelona.

Tot i això, la plantilla arriba amb ganes de demostrar els primers cops de qualitat davant el repte de la nova temporada a la Lliga Endesa. El tècnic, Joan Peñarroya, feia aquestes declaracions a la prèvia del partit: “L’equip està en construcció, fent el treball que toca, amb molta càrrega física. I tindrem falta d’efectius, però hem de jugar i el jugador ho agraeix, així comencem a veure on som. Intentarem donar una bona imatge, jugar el millor possible, però ni tàcticament ni físicament, ni el rival ni nosaltres, estem lluny del que volem ser”.

Un partit que tindrà la vessant solidària on l’entrada serà un ajuda en forma d’aliment.

Per un altre costat, el club disputarà el matx de demà amb les noves equipacions de la marca valenciana LUANVI. Una marca amb àmplia experiència en clubs esportius, com el València tant en futbol com en bàsquet, així com el Fuenlabrada serien alguns dels exemples.

Comunicació MoraBanc Andorra

Close Cart
Back to top