Declaració d’intencions ACB a Vielha

Declaració d’intencions ACB a Vielha 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Bones sensacions. D’instrument a punt d’afinar-se, de màquina en procès d’estar ben engreixada. La victoria d’ahir a Vielha contra l’Herbalife Gran Canària (72-85) mostra un Bc MoraBanc Andorra prop del que vol Joan Peñarroya.

Falten encara dues setmanes pel debut oficial a la pista de l’Unicaja i encara queden moltes coses per polir però la imatge de l’equip andorrà va ser la d’un equip preparat per l’exigència d’una de les millors lligues del món.

El primer quart ja va ser una declaració d’intencions de la consistència i la varietat d’opcions(en atac i en defensa) va sorprendre un equip canari en el que Aito García Reneses va trigar poc a demanar un temps mort, 0-7 al marcador.

El MoraBanc Andorra ja no va cedir el comandament en el marcador en cap altre moment. Tot i que va tenir un tram complicat quan en elk segon quart l’Herbalife va serrar les dents en defensa i va aconseguir empatar el partit a 36. Just en aquell momento la irrupció de Marc Blanch en pista va propiciar un parcial de 0-13 que va fer que el primer temps acabès amb 36-49.

El tercer perióde va seguir en la mateixa tònica. joc sòlid i coral per part de l’equip de Peñarroya i avantatges consistents en tot moment amb un Bogris que va oferir la millor prestació des que va arribar al Principat.

L’avantatge va arribar fins els 24 punts després d’un triple d’Schreiner (59-83). El resultat i el comportament de l’equip va ser tant correcte que era de preveure que després del matx, les declaracions de Joan Peñarroya posessin on correspon la rellevància de la victoria, “ha estat un entrenament de qualitat davant d’un rival que ens ha exigit més del que ens havien exigit fins ara”. El tècnic de l’Herbalife Gran Canària, el legendari Aito García Reneses,va admetre la superioritat del MoraBanc Andorra i v a manifestar que “será un rival a tenir en compte a la lliga ACB”.