El MoraBanc Andorra ja té tancats els partits de preparació de cara a l’inici de la temporada a la Lliga Endesa. La pretemporada estarà formada per 5 partits amistosos juntament amb la competició oficial de la Lliga Nacional Catalana ACB a pocs dies de l’inici del campionat de la Lliga Endesa. Excepcionalment per aquesta temporada, i condicionat per les obres al Poliesportiu d’Andorra, no hi haurà cap partit a Andorra.

El calendari de partits de pretemporada per a l’equip de Joan Peñarroya queda de la següent manera:

1 – Dia 5 de setembre. Torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta (Barcelona). Bruixa d’Or Manresa vs MoraBanc Andorra

2 – Dia 13 de setembre. Ponts (Lleida). Amistós. FIATC Joventut vs MoraBanc Andorra.

3 – Dia 18 de setembre. Pamiers (Migdia-Pirineus). Amistós. Elan Béarnais Pau Orthez vs MoraBanc Andorra.

4 – Dia 20 de setembre. Lleida (Lleida). Partit presentació Força Lleida. Força Lleida vs MoraBanc Andorra.

5 – Dia 24 de setembre. Vielha (Lleida). Amistós. Herbalife Gran Canaria vs MoraBanc Andorra.

Lliga Nacional Catalana ACB. Semifinal. Dia 1 d’Octubre. La Seu d’Urgell (Lleida). FIATC Joventut vs MoraBanc Andorra. En cas de victòria, la final tindrà lloc el dia 2 d’Octubre davant el guanyador de l’altra semifinal que enfrontarà al FC Barcelona vs La Bruixa d’Or Manresa.

El director general del club, Francesc Solana, explicava així com s’ha preparat la pretemporada: “És una planificació de tota la part esportiva amb l’entrenador i el preparador físic, amb unes pautes de buscar 6/7 partits, que són els que podem jugar. Era important espaiar-los per veure l’evolució de l’equip. Estem contents, ja que les coses que ens preocupaven el fet de no poder fer cap partit a casa, però sí s’ha tancat partits sense fer molts quilòmetres per poder competir amb diferents equips”.

Dia 4/5 d’Octubre. Inici de la Temporada a la Lliga Endesa.

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: Martin Imatge