En el seu cas el repte fonamental és aconseguir sentir-se bé de salut una temporada sencera i tornar a ser un jugador important.

-Andorra pot ser un molt bon lloc per mi, ho tinc clar, per poder tenir continuïtat després d’un temps sense i per poder donar a l’equip el que faci falta.

L’objectiu és tornar a ser un pivot dominant al bàsquet europeu?

-Honestament ara mateix no hi penso massa en això. Només penso en venir a Andorra, treballar dur, ajudar l’equip a guanyar el màxim de partits o algun títol si podem. I aquest ara mateix és el meu únic objectiu.

Pas a pas doncs

-Exactament això, anem pas a pas.

Ibon Navarro va fer una gran feina amb vostè a Manresa, ha xerrat amb ell perquè vingués imagino.

-Evidentment, vaig xerrar amb ell. Vam tenir una gran temporada a Manresa. El primer de tot és que l’Ibon és una molt bona persona, tant com entrenador. Que ell sigui l’entrenador és un dels motius perquè hagi signat pel MoraBanc Andorra. L’altre, òbviament, és que el club els darrers anys s’ha convertit en un dels millors clubs de la Lliga Endesa, juga Eurocup, i tinc moltes ganes de formar part d’aquest projecte.

Amb Ibon té una relació que va una mica més enllà de la clàssica entre entrenador i jugador no? Crec que és algú amb qui vostè xerra sovint, com una mena de mentor.

-És així. És algú que té el poder d’entendre diferents jugadors i diferents persones i aquesta crec que és una gran virtut per un entrenador de bàsquet o per una persona. Tenim aquesta classe de comunicació i parlem sovint de bàsquet i de tot. Tinc molt bona connexió amb ell. És un d’aquells entrenadors preparat per escoltar el jugador.

Ha seguit des de la distància la trajectòria de l’equip les darreres temporades?

-I tant.

I quin pensa que és el següent pas?

-Com deia abans per mi, el club ha anat prosperant pas a pas cada temporada però s’ha de reconèixer que la temporada passada va fer una gran feina a Eurocup fent un gran bàsquet. Estic segur que podem fer un treball similar la pròxima temporada o millor. Però penso que parlar d’aquests objectius en aquest moment no acaba sent intel·ligent. El més important és que tots els jugadors tinguem salut per treballar dur i que tinguem una bona connexió amb el públic. Si fem això obtindrem grans resultats.

Vostè i Moussa compartiran molts minuts al 5. Son dos jugadors que poden ser molt complementaris oi?

-Seguríssim. Podem donar moltes coses diferents cadascú a l’equip, podem ser molt complementaris.

S’acostuma a dir que quan algú supera una mala experiència després surt enfortit a tots nivells. Pot ser el seu cas?

-Estic cent per cent preparat per tornar a jugar a bàsquet i tornar a la pista. He trobat molt a faltar jugar, els partits en concret, i espero començar aviat a entrenar I jugar i que les coses vagin bé.