Demà fem una gran muralla humana contra el càncer

Demà fem una gran muralla humana contra el càncer 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Diumenge és el dia mundial contra el Càncer, una jornada en què el món sencer desplega tota la seva sensibilitat per ajudar els malalts i les seves famílies a tots els nivells. El més important sense dubte és la investigació científica però un club de bàsquet com el MoraBanc Andorra pot ajudar en el camp de la sensibilització social amb la màgia de la seva Bombonera.

En el partit de demà contra el Reial Madrid, el MoraBanc Andorra i Assandca (Associació Andorrana contra el cáncer) s’ha proposat fer una acció històrica que demostri que tothom està compromès i disposat a plantar cara al càncer. Les més de 4000 persones que es calcula que hi haurà al partit faran una muralla humana gegant contra el cáncer agafant-se per les espatlles. Tothom ben junt, coneguts i desconeguts. La muralla l’iniciaran des del centre de la pista membres d’Assandca, malalts o familiars de malalts de càncer que en definitiva son els herois d’aquesta dura història quotidiana de la nostra societat.

Per tant demà juguem molt més que un partit contra el Reial Madrid, demà fem tots una gran muralla per plantar cara al cáncer.

Close Cart
Back to top