“Demà toca fer-se forts de nou i tornar a fer un pas endavant”

“Demà toca fer-se forts de nou i tornar a fer un pas endavant” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra afronta una nova jornada de la Lliga Endesa. Ho fa a la difícil pista de la Bruixa d’Or Manresa. Un equip que encara no coneix la victòria en aquesta temporada però que a casa és un rival temible, sobretot gràcies al suport dels seus aficionats, que fan del Nou Congost una pista on s’haurà de suar.

Els de Peñarroya viatgen amb la baixa de Victor Sada, per tant, l’equip haurà de tornar a treure aquella força i entrega que va demostrar la setmana passada. Ho sap fer, i la idea que s’ha expressat des dels jugadors i tècnics és aquesta “ Cal tornar a fer un pas endavant”.

Aquí pots repassar les declaracions més destacades de la prèvia a la jornada 4 de la Lliga Endesa. Els protagonistes, el jugador portuguès Beto Gomez i el tècnic, Joan Peñarroya.

Partit a Manresa

Beto: “Un partit complicat, amb una pista i un públic que està sempre amb el seu equip. Nosaltres desprès del Laboral estem amb confiança”.

Peñarroya: “Partit molt complicat, en un camp que sempre és difícil. Igual que la resta de partits d’aquesta temporada, que haurem de fer les coses bé per tenir opcions de guanyar, amb la nostra feina i amb el nostre treball per treure alguna cosa de profit”.

Lesió Sada

Beto: “Sabem que Victor no pot jugar però vam saber fer un pas endavant i ara ho tornarem a fer. L’equip està molt bé”.

Peñarroya: “Els equips s’han de fer forts en aquestes situacions amb lesions de per mig. Demà toca fer-ho de nou. Ho vam fer latre dia, i demà haurem de fer pas endavant. No hem de pensar ni un segon en que tenim baixes sinó en treure el partit endavant”.

El rival

Beto: “No té res a veure el de pretemporada. Aquell només va servir per agafar confiança. Ara han canviat algun jugador i serà un equip diferent, més dur”.

Peñarroya: “Espero un rival amb ganes d’aconseguir la victòria. Juguen millor del que el resultat diu. Juguem davant un equip amb jugadors de nivell, millors del que es vol fer veure cara a l’exterior. Espero un camp complicat i un pavelló bolcat amb el seu equip”.

Peñarroya: “És un partit més. No hi ha lligues d’un ni altres. Juguem a la Lliga Endesa. Aquest diumenge el rival és el Manresa i la setmana vinent serà l’Herbalife. A final de temporada ja veurem”.

Tornada a Manresa

Peñarroya: “Aquesta situació ja la vaig viure com a jugador. Ara fa més de 10 anys que ja no tinc vinculació professional. Espero una situació normal, que és que el públic de Manresa estigui amb el seu equip i en contra de l’equip rival”.

Close Cart
Back to top