Derrota ajustada però derrota justa

Derrota ajustada però derrota justa 599 337 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota dolorosa ahir a la BMB. De les que se subratllen en el calendari com a moment destacat en una temporada. Per bé o per mal. Ahir l’ICL Manresa va conquerir el Poliesportiu d’Andorra per 74-77. En un final ajustat i amb un resultat just. Tot i que només van ser tres punts, la manera com el Manresa va resoldre el matx el va fer clarament mereixedor de la victòria.

El primer quart va acabar amb 16-18 pels Manresans que des de l’inici van acreditar que havien vingut a per la victòria. El MoraBanc però es va ajustar en defensa en el segon quart i partint d’aquí les coses es van començar a equilibrar. Shawn Jones amb 4 alley oops en el primer temps i 12 punts(23 punts i 28 de valoració al final) era la peça que tirava del carro. Pino va tenir uns bons minuts defensius i els seus companys es van contagiar. Al descans el 39-30 que mostrava l’electrònic no augurava ni molt menys el final que li esperava al partit.

L’inici del segon temps no va ser inquietant, fins i tot la diferència es va arribar a situar en els 12 punts (58-46). Però va ser un miratge i dels grossos. Un càntir d’aigua fresqueta per algú perdut al desert. El MoraBanc estava perdut però no ho sabia. Tot va venir per la devallada defensiva. L’ICL Manresa va ser capaç de resistir quan li van venir mal dades i a l’entorn de Musli va fer feina de formigueta fins igualar les coses .

I en aquest moment, els manresans van ser millors. Van voler més i van fer més. El 74-77 final relata un partit igualat i una excel·lent oportunitat de donar una alegría a casa als seguidors però també és la imatge fixa d’un partit que el vestidor analitzarà segur per la valua de la información que conté.

Diumenge vinent a les 13h (MOVISTAR+ en directe) visitem el Fuenlabrada i el proper partit a casa és el diumenge 8 de noviembre a les 12h30 contra el FC Barcelona Lassa.