El Poliesportiu d’Andorra afronta el proper dilluns un partit en el que s’espera el màxim dels protagonistes i en el que el reglament no limita els jugadors i jugadores, al contrari, quants més podem jugar molt millor.

El MoraBanc Andorra i la Creu Roja andorrana, amb la col·laboració del Govern organitzen el proper dilluns una campanya de donacions de sang al pavelló. La pista on juga els seus partits el MoraBanc Andorra s’equiparà totalment per convertir-se en un centre de donacions amb el Banc de sang i teixits de Catalunya com a garant de les operacions.

La campanya arrencarà a les 12h i s’allargarà fins les 20h. Els donants podran accedir a la pista per l’accés principal del pavelló o per la porta que dona accés als vestidors. Tots els donants rebran una entrada gratis pel partit de diumenge 15 a les 12h30 contra Retabet Bilbao Basket.

La campanya ha estat presentada aquest matí en roda de premsa per la ministra d’esports Sílvia Riva, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs i pel director de la Creu Roja, Jordi Fernández.