Donant la cara a la Minicopa

Donant la cara a la Minicopa 1280 960 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’infantil groc del club va participar el cap de setmana passat en la fase prèvia de la Mini Copa i va competir donant la cara sempre, tot i enfrontar-se a algunes de les potències del bàsquet base a Espanya. Els resultats (42-112 contra Baskonia), 100-54 contra Estudiantes i 72-48 contra Saragossa) indiquen que la distància encara és important, però l’anàlisi dels partits mostra com en molts trams el joc va ser igualat i es va donar guerra davant rivals molt més forts, sobretot en l’aspecte físic.

“La valoració és positiva”, segons el coordinador de la base del club Xavier Luque, que va formar part de l’expedició del MoraBanc Andorra a l’Alqueria del València Basket, l’escenari de la competició. “Aquest torneig a nosaltres ens dona molta informació sobre la feina que encara ens queda per fer amb els nostres joves”, exposa el tècnic i ho especifica “hi ha apartats com la preparació física d’equips com l’infantil en què el club està fent un èmfasi especial aquesta temporada i venir a la prèvia de la Mini Copa ens demostra que és un camí que hem fet bé de subratllar”. Luque també creu que un escenari tan potent com aquest permet comprovar com “a títol individual veus jugadors que l’any anterior havien jugat i ara ho han fet millor i és molt clara la seva evolució”.

“Des del punt de vista vivencial, l’experiència és única pels nostres infantils i els jugadors han marxat amb una gran satisfacció per haver pogut compartir uns dies amb els millors jugadors d’Espanya de la seva categoria”, afirma Luque, que no exclou de la reflexió els entrenadors: “que han fet una gran feina perquè els nois seguissin jugant, tot i partits amb marcadors en contra importants”. El coordinador de la base va voler deixar la part final de les seves reflexions sobre la prèvia de la Mini Copa pels “pares i familiars dels jugadors que van estar espectaculars tots els dies, animant-los i sense defallir en cap moment dins i fora de la pista”. El resum segons Luque és “que han estat 4 dies molt valuosos pel nostre bàsquet formatiu i una experiència inoblidable pels nois”.

 

Close Cart
Back to top