El bàsquet club MoraBanc Andorra ha presentat aquest matí la renovació del contracte de patrocini amb Molines Patrimonis per dos anys més. D’aquesta manera s’amplia en el temps una relació sòlida que va arrencar fa 5 anys i que ha coincidit absolutament amb el creixement del club i amb la seva implantació com a fenomen social al país.

“Estem molt contents d’anunciar l’ampliació dos anys de la nostra relació amb el Bàsquet club Andorra és un projecte de país amb els que ens fa molta il·lusió col·laborar” ha manifestat en l’acte de presentació de l’acord la consellera delegada de Molines, Montserrat Cardelús, que ho ha completat explicant que “el nou contracte incorpora quantitats addicionals en cas que l’equip es classifiqui per la Copa del Rei o els playoffs”.

El president Gorka Aixàs s’ha mostrat molt satisfet d’ampliar l’acord “per nosaltres és un privilegi comptar amb patrocinadors com Molines Patrimonis que han estat al nostre costat en els bons i en els mals moments, podem dir que els considerem com un amic”.

Aixàs ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per primera vegada des de la conclusió de la lliga i ha aprofitat per fer balanç, reivindicant la permanència de l’equip a la Lliga Endesa. “Jo estic molt content per haver-nos mantingut i ho estaré sempre que ho fem perquè per un club de la nostra dimensió això sempre és un fet important” ha manifestat el president, que ha afegit que “competir a l’ACB és molt difícil, el Múrcia s’acaba de classificar pels playoffs després de més de 20 anys, nosaltres volem  seguir creixent i creiem que tal i com ha anat la temporada ja es pot dir que ho hem fet”.

El president no ha tingut inconvenient en parlar de noms propis. “Estem parlant amb Joan Peñarroya sobre la seva continuïtat, volem que segueixi Shermadini i el que és segur és que Víctor Sada no continuarà perquè no ha assumit el rol de lideratge que esperàvem”. Sobre la confecció de l’equip, Aixàs ha dit que “a la segona volta a l’equip li ha faltat esperit i un dels objectius per la pròxima temporada és que en tinguem més”.