Dura derrota en el pitjor partit fins ara

Dura derrota en el pitjor partit fins ara 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bàsquet club MoraBanc Andorra va perdre ahir a la pista del Guipuzkoa bàsquet per 67-64 en el pitjor partit de la temporada. David Navarro, amb un llençament des del centre de la pista, va poder portar el partit a la pròrroga però la pilota no va entrar. D’haver-ho fet s’hagués premiat la bona reacció final però hagués quedat sense càstig el mal joc exhibit durant bona part del matx.

El Guipuzkoa, tot i la victòria i jugar amb habilitat les seves cartes(joc lent i pesat), va acreditar en molts moments el perquè es presentava en el partit sense guanyar. Tenallats i tremolosos, els locals van anar entrant en el partit de la mà de l’apatia d’un desconegut MoraBanc Andorra. Al descans l’avantatge era de set punts 34-27 i en els primers minuts de la represa es va eixamplar fins els 15, 52-37.

Els homes de Peñarroya semblaven viure un estrany letargii fins els darrers 5 minuts no van donar mostres de poder remuntar. El canell de Marc Blanch, la solidesa d’Schreiner i la fiabilitat de David Navarro, un dia mes el millor de l’equip, van estirar l’equip andorrà fins tenir la sensació de poder capgirar. 62-60 i 65-64 a dos segons pel final gràcies a un triple estratosfèric de Shaun Green.

Finalment la victòria es va quedar a Donosti i l’equip va tenir un dur viatge de tornada amb sabor d’oportunitat perduda. Peñarroya va manifestar en roda de premsa “hem fet el pitjor partit de la temporada, la pretemporada i els amistosos”.

Dissabte vinent al poliesportiu, el rival será el FIATC Joventut.