El Bàsquet club MoraBanc Andorra va perdre ahir a la pista del Guipuzkoa bàsquet per 67-64 en el pitjor partit de la temporada. David Navarro, amb un llençament des del centre de la pista, va poder portar el partit a la pròrroga però la pilota no va entrar. D’haver-ho fet s’hagués premiat la bona reacció final però hagués quedat sense càstig el mal joc exhibit durant bona part del matx.

El Guipuzkoa, tot i la victòria i jugar amb habilitat les seves cartes(joc lent i pesat), va acreditar en molts moments el perquè es presentava en el partit sense guanyar. Tenallats i tremolosos, els locals van anar entrant en el partit de la mà de l’apatia d’un desconegut MoraBanc Andorra. Al descans l’avantatge era de set punts 34-27 i en els primers minuts de la represa es va eixamplar fins els 15, 52-37.

Els homes de Peñarroya semblaven viure un estrany letargii fins els darrers 5 minuts no van donar mostres de poder remuntar. El canell de Marc Blanch, la solidesa d’Schreiner i la fiabilitat de David Navarro, un dia mes el millor de l’equip, van estirar l’equip andorrà fins tenir la sensació de poder capgirar. 62-60 i 65-64 a dos segons pel final gràcies a un triple estratosfèric de Shaun Green.

Finalment la victòria es va quedar a Donosti i l’equip va tenir un dur viatge de tornada amb sabor d’oportunitat perduda. Peñarroya va manifestar en roda de premsa “hem fet el pitjor partit de la temporada, la pretemporada i els amistosos”.

Dissabte vinent al poliesportiu, el rival será el FIATC Joventut.