Darrer acte de la temporada 2013 – 2014 dins de la Federació Catalana de Basquetbol. Es tracta de la Nit del Bàsquet Català 2014. Un esdeveniment on s’han lliurat les tradicionals distincions, guardons, medalles i reconeixements a entitats i persones diverses del Bàsquet Català corresponents a la temporada.

Una nit on el BC Andorra ha estat protagonista en diversitat d’aquests reconeixements a una gran temporada. Com no podia ser d’un altra manera, l’entitat presidida per Gorka Aixàs, ha rebut les distincions per una temporada històrica per al club. Distincions que ha recollit el director general del Club, Francesc Solana.

En primer lloc, la FCQB, ha entregat a la Nit del Bàsquet el diploma al River Andorra MoraBanc d’Adecco Or per haver aconseguit l’ascens a la lliga ACB. Un reconeixement per a l’equip dirigit per Joan Peñarroya que ha arribat acompanyat del de campió de l’Adecco Or.

Precisament el tècnic del nostre primer equip ha rebut el trofeu ACEB – Memorial Albert Gasulla i Angla en ser el millor entrenador d’equips en competició d’àmbit estatal.

A més, el primer equip no ha estat l’únic premiat a la Nit del Bàsquet Català. El sènior B de David Eudal també ha rebut els seus diplomes. El primer com a campió de Copa Catalunya aconseguit ara fa unes setmanes i el segon, per l’ascens a EBA que ha comportat arribar a la final de la seva competició.

Podeu veure tots els premiats a la Nit del Bàsquet Català aquí:

http://www.basquetcatala.cat/noticies/4349

Text: Comunicació BCA

Foto: Ricard Rovira (FCBQ)