La lliga Endesa ha fet públic aquest matí el calendari de la lliga regular 20/21 i el MoraBanc Andorra ja pot dir que tindrà un inici exigent, d’altra banda res que no se sàpiga tenint en compte el nivell d’una competició que sempre és ferotge i que aquest cop es torna a presentar excitant per com s’han reforçat els rivals aquest estiu. A banda d’això el calendari es diferent del de les darreres temporades perquè el formen 19 equips i a tothom li tocarà descansar una jornada cada volta. En el cas del MoraBanc Andorra això passarà el 12/13 de desembre i el 6/7 de març.

Els homes d’Ibon Navarro jugaran el primer partit el diumenge 20 de setembre (17h) a la BMB contra UCAM Múrcia, un rival contra el que ja es va debutar a casa fa dues temporades. La primera sortida serà a la pista del València el dimecres 23 de setembre (19h). La tercera jornada visitarà la BMB el diumenge 27 de setembre l’Unicaja de Màlaga i el dissabte 3 d’octubre es jugarà el segon partit consecutiu a casa contra el reforçadíssim Joventut de Badalona (20h45). El dissabte 10 d’octubre (20H45) tocarà visitar el Congost davant el sempre complicat Baxi Manresa. I aquestes son les 5 primeres jornades de la competició en clau tricolor. Una arrencada que obligarà l’equip andorrà a estar en plenes facultats per agafar la bona velocitat de creuer i poder somiar amb objectius il·lusionants.

L’anàlisi del calendari sempre comporta subratllar dies que els aficionats sempre esperen. El Reial Madrid visitarà la BMB el cap de setmana 14/15 de novembre i  el Barça jugarà a Andorra el 24/25 d’abril. Per altra part en la jornada del 30/31 de desembre el MoraBanc Andorra tindrà partit de cap d’any a casa contra el sempre potent Iberostar Tenerife. La darrera jornada de la primera volta, la que marca el tall per la Copa tocarà visitar el Fuenlabrada (9/10 de gener) Els d’Ibon Navarro tancaran la lliga regular a casa contra Delteco Gipuzkoa el cap de setmana 15/16 de maig.