Tercera derrota consecutiva ahir del BcMoraBanc Andorra. L’equip de Joan Peñarroya va caure per 78-73 en la difícil pista del Rio Natura Monbus Obradoiro.
L’equip va tornar a tenir una bona posada en escena responent al gran ambient del Fontes do Sar amb fermesa i bones decisions. Al final dels primers 20 minuts l’equip andorrà dominava el marcador per 17-21. L’inici del segon quart va ser clarament local. El conjunt gallec va arribar a marxar de 9 punts davant d’un MoraBanc Andorra imprecís i tremolós en atac. Però en la recta final del període es va produir una reacció que descriu la capacitat de treball dels andorrans ahir a Santiago. Un triple d’Schreiner sobre els clàxon deixava tot en l’aire 39-38.
El segon temps va registrar una dinàmica similar. Obradoiro manava i el MoraBanc resistia i es quedava al partit fent la goma.
I així es va entrar en el darrer quart. Fins el 64-64 les espases van estar ben enlairades. Després els gallecs van tornar a sacsejar el matx i es van tornar a posar 10 amunt. I tot i la bona actitud dels de Peñarroya ja no es va poder arribar a temps de forçar un final ajustat. Derrota per 78-73 i l’entrenador andorrà que demanava en roda de premsa “un pas endavant perqué amb el que fem fins ara no n’hi ha prou”.
Beto, amb un 20 de valoració, va ser el millor home dels andorrans.
Diumenge vinent a les 12h30 nova jornada gran a la BMB, rebrem l’ Fc Barcelona.