El dia més dur

El dia més dur 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota dura ahir davant 4700 espectadors. Entrada espectacular a la BMB. Els seguidors cantant l’himne abans del partit. Albert Llovera apereixent en el primer quart i agitant les emocions. Tots els ingredients, inclosa la rellevància del partit, estaven disposats perquè el plat fos suculent. Però no. Va sortir cremat, o més aviat socarrimat.

El MoraBanc Andorra va perdre ahir per 77-88 amb el Gipuzkoa bàsquet un partit que el condemna a la selva de la lluita per la permanència. Els vascos van ser millors de punta a punta del partit. L’equip andorrà va ser inestable, insegur, tremolós. I el Gipuzkoa tot el contrari liderat per Dean i Diez que martellejaven des dels 6.75 l’anella local.

Al final del primer quart 12-25 i la sensació que quan el MoraBanc entrés en el partit les coses s’igualarien.
Però no va pasar. Al descans la diferència s’havia enfilat als 17 punts, 27-44. Alguna cosa havia de passar si els locals volien tenir opció de guanyar. Però va ser a l’inrevés. El Gipuzkoa va jugar amb molta maduresa aquests minuts. El tercer període s’ha tancat amb 43-64.

L’equip no enganxava i el públic s’anava apagant veient com el partit que s’havia subratllat com a clau s’escapava i de manera clara. Els darrers 5 minuts va arribar una reacció a cop de triples de Green i de Stojanovski i l’electrònic es va ajustar fins el 72-80. Suficient per, almenys acabar el partit amb una mica d’orgull.

Les dues incorporacions, Bogdanovic i Stojanovski, van ser del menys dolent del dia amb un David Navarro que sempre dona un mínim. El millor dels visitants va ser Daniel Diez amb 32 punts i 6 triples.

Las setmana vinent, diumenge, el MoraBanc Andorra visita la pista de l’Herbalife Gran Canària.