El FIATC Joventut serà el nostre rival a les semifinals de la Regal Lliga Nacional Catalana ACB

El FIATC Joventut serà el nostre rival a les semifinals de la Regal Lliga Nacional Catalana ACB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ja coneix el seu rival a les semifinals de la propera Regal Lliga Nacional Catalana ACB, serà el FIATC Joventut. Una competició que assumeix el nom de Trofeu Tricentenari.

L’equip, a la seva primera experiència a la competició catalana d’ACB, debutarà amb un dels rivals clàssics de la lliga, el Joventut. El MoraBanc Andorra, disputarà la competició com a casa, ja que la Lliga Catalana ACB tindrà lloc a la Seu d’Urgell, concretament al Palau Municipal d’Esports.

El president, Gorka Aixàs, valorava així el sorteig: “El fet que ens pogués tocar un equip ACB ja era una bona cosa, per nosaltres és fantàstic poder disputar la Lliga Catalana ACB, on hi ha Barça , Joventut i Manresa. Qualsevol equip que ens toques és perfecte”.

Durant aquesta edició es recupera el format de final a quatre amb la presència de FC Barcelona, FIATC Joventut, La Bruixa d’Or i el nostre, MoraBanc Andorra. Dimecres 1 d’octubre es disputaran les semifinals. La primera semifinal enfrontarà al FC Barcelona i a La Bruixa d’Or, mentre que la segona semifinal tindrà el FIATC Joventut i el nostre equip, MoraBanc Andorra. Els guanyadors s’enfrontaran a la final prevista per dijous 2 d’octubre.

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: FCBQ

Close Cart
Back to top