El Madrid. Diumenge a les 12h30 a la Bombonera. Un altre cop partit de gala, un dia més aquelles papallones a l’estomac que provoca que ens visiti l’equip més llorejat d’Europa. A més el Reial Madrid és un mite absolutament actualizat perquè ha estat capaç els darrers anys de seguir presumint de la seva història però afegint la ferma voluntat de seguir alimentant les seves vitrines. Per tant, que vingui el Madrid no és un partit més. Quan acabi el partit sumarà una victòria o una derrota, res de diferent respecte altres dies, tot diferent pel que representa pels aficionats i també per la moral de l’equip.Només cal pensar en el partit de la primera volta al Wizink Center que va acabar 105-107 pels tricolors i en el que va representar per remuntar un MoraBanc que arrossegava dubtes. A més, el partit és un retrobament llargament esperat amb els aficionats perquè fa un mes que no es juga a casa per l’aturada de les finestres FIBA i la Copa del Rei. A banda d’això diumenge es dona eltret de sortida a una setmana brutalment intensa perquè dimarts comença el playoff de quarts de final de l’Eurocup amb l’Asvel Villeurbanne.

 El MoraBanc arriba sense lesionats a diumenge conscientque els blancs, com sempre, son favorits i venen ferits pel que va passar a la final de Copa amb el Barça. La polèmica que va venir a continuació va fer que es parlés molt d’arbitratge i poc de bàsquet i els de Laso quan es posen a jugar son temibles, per tant és probable que es pugui veure el Madrid més reivindicatiu. I això els fa doblement perillosos.

Per altra part, els de Pablo Laso vindran avisats, això segur. El MoraBanc ja ha demostrat que pot guanyar els blancs i això encara li dona al partit més atractiu. De fet, la temporada passada a la BMB el ReialMadrid va perdre per 89-87 en un partit que encara es recorda perquè va ser espectacular i va tenir una recta final memorable. Els blancs van  perdre ahir 77-70 al Palau Blaugrana contra el Barça en partit d’Eurolliga.

“Espero el millor Madrid” ha manifestat Ibon Navarro en roda de premsa, alhora que subratllava que “no crec que la polèmica de les darreres setmanes intervingui sobre el partit perquè no és un tema esportiu,ahir el Madrid no va tenir un dia de molt encert i demà potser les fiquen totes” .El tècnic del MoraBanc Andorra ha revelat que “demà hem de ser més que mai nosaltres però sabent que haurem de fer una gran feina per intentar aturar undels millors equips d’Europa”. Navarro hi creu “sabem que serà molt difícil però ho intentarem”.

 Per la seva banda Rafa Luz ha anat en una línia similar “perguanyar un equip com el Madrid nosaltres hem de fregar la perfecció i ells notenir el seu millor dia”.