El nou jugador del MoraBanc Andorra, Georgios Bogris, es mostra convençut que ha encertat plenament en l’elecció del seu nou destí professional. Des de la concentració de la selecció grega, que prepara la seva participació al campionat del món, el pivot transmet il•lusió i moltes ganes de ser important en l’equip que entra Joan Peñarroya.

-Quines són les raons que l’han portat a signar pel MoraBanc Andorra?
-Va ser una decisió fàcil per a mi al final. Tenia altres ofertes, però Andorra va ser l’equip que em volia més. Van mostrar molt interès per mi i jo això ho valoro molt. A banda d’això sé que vinc a formar part d’un club que també és com una família. Per a mi això és el més important. Ser part d’un equip i lluitar tots junts per aconseguir les nostres metes .

-Es un jugador en clara progressió, quins són els objectius que tens al MoraBanc Andorra i a la lliga espanyola?
-He tingut una bona temporada amb el PAOK, per cert m’agradaria donar les gràcies una vegada més a tothom en aquest club. Ells van creure en mi i em van ajudar molt. La lliga espanyola no necessita presentació. És la millor lliga d’Europa. La majoria dels jugadors a Europa tenim l ‘objectiu de jugar a Espanya. I pel que fa referència al Morabanc Andorra s’assembla molt… a mi! És un club que no para de progressar i estic segur que continuarà fent a la lliga ACB. Estic convençut que farem una bona temporada. Vull ser capaç d’ajudar l’equip.

-Què pot aportar a l’equip?
-Treball dur és el concepte clau.Tant per a mi i com per a l’equip. Ja estic desitjant trepitjar la pista amb el meu nou entrenador, i per descomptat als meus companys d’equip .

-Ha parlat directament amb Joan Peñarroya?
No .No directament. Però el meu agent, algú que coneix molt bé a Andorra, el Sr Villalobos, em va informar sobre el desig de l’equip per a mi signar i sobre altres temes. Estic perfectament informat sobre la filosofia del meu nou entrenador.

-Coneix alguna cosa sobre el nostre petit país?
-País petit, potser, però tot i així, no és un país estrany. Sé que és bonic, he vist un munt de fotos a l’internet i m’ha agradat molt … Crec que serà el lloc perfecte per a mi. Per viure i per estar totalment enfocat en el bàsquet. I m’encarregaré que tots els meus amics de Grècia ho sapiguin!