El Bc MoraBanc Andorra disputarà aquest cap de setmana per primer cop la Mini copa Endesa a Saragossa. L’equip infantil que entrena Esteve Malet disputarà aquest cap de setmana un torneig classificatori per la fase final que tindrà lloc coincidint amb la Copa del Rei sènior entre el 18 i el 21 de febrer. És el primer cop que la base tricolor pot competir a aquest nivell perquè fins ara la fase final estava copada pels equips participants però aquest any l’ACB ha afegit aquesta competició prèvia que és una autèntica oportunitat pels nostres infantils.

“Als jugadors ja els hem dit que afrontin el torneig amb il·lusió i sense cap pressió però estem convençuts que anem amb un bon equip que pot donar una molt bona rèplica als nostres rivals” ha manifestat en Roda de premsa el General Mànager del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. “És un premi a la feina que portem fent molts anys i estem convençuts que podem fer un bon paper” afirmava el coordinador de la base del club Jaume Tomàs.

“Els darrers dies d’entrenaments s’està notant que ha pujat la intensitat i que els nois tenen molta il·lusió“ ha manifestat l’entrenador de l’equip Esteve Malet, que ha afegit que tots els jugadors tindran els seus minuts”.

La fase de classificació de la Minicopa, de la que sortiran 6 equips, es disputa aquest cap de setmana a Saragossa. El MoraBanc Andorra està en el mateix grup que el València Basket, l’Herbalife Gran Canària i el Dominion Bilbao Basket.

Els jugadors de l’equip d’Esteve Malet, que comptarà amb Adrià Besolí i Crsitian Vegas com ajudants, son Roger Almacellas, Adrià Macias, Miquel Martí, Roc Tarruell, Martí Obiols, Aleix Solanes, Sergi Serrato, Pol Joval, Oriol Betrián, Jan Frases. Bernat Sabrià i Iker Cruz. Serrato i Sabrià son dos jugadors del Sedis que disputaran la Mini Copa com a convidats perquè així ho permet el reglament.