El MoraBanc Andorra present a la Fira d’Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra present a la Fira d’Andorra la Vella 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra no vol faltar a una de les cites tradicionals del Principat, i d’aquesta manera, serà present durant les jornades de la 36a Fira d’Andorra la Vella.

Un esdeveniment arrelat al Principat i que cada any es converteix en centre de la vida social, no només de la capital, Andorra la Vella, sinó del País en general. Per aquesta raó, el club, a la temporada del seu retorn a la Lliga Endesa, no vol deixar passar l’oportunitat de ser-hi present.

Hi serà, i a més, amb un seguit d’oportunitats i ofertes que només els dies de Fira podràs trobar.

La primera de les ofertes són els paquet d’entrades. Dues propostes de tiquets d’entrades als partits amb un 20% de descompte durant els dies de Fira. Desprès, el descompte només serà del 10%.

Les opcions són:

Paquet 1 (5 partits)

FIATC Joventut, UCAM Múrcia, Reial Madrid, Guipuzkoa Bàsquet i Iberostar Tenerife.

Paquet 2 (5 partits)

València basket, CAI Saragossa, FC Barcelona, La Bruixa d’Or Manresa i Montakit Fuenlabrada.

Uns paquets d’entrades seran contractats independentment i segons la zona que escullis.  Amb tarifes que van del Nivell 2 (120 euros), Nivell 3 (80 euros) i NIvell 4  (48 euros).

Per altra part, i també, només oferta FIRA,  es vendran entrades a meitat de preu (50%) pel pròxim partit a casa del dia 1 de novembre contra l’Herbalife Gran Canària a les 21h.

A més, durant el matí de divendres, coincidint amb la inauguració,  i el matí de dissabte, al voltant de les 12h, podràs conèixer els nostres jugadors i fotografiar-te amb ells.

No deixis passar l’oportunitat, acostat a la Fira d’Andorra la Vella i busca el nostre estand, l’estand del MoraBanc Andorra.

Close Cart
Back to top