‘6’. Aquest és el nom de la fragància de la BMB. L’empresa d’experiències olfactives Alpematic i el Bc MoraBanc Andorra han presentat aquest matí l’acord que permetrà aromatitzar el hall del Poliesportiu d’Andorra.

“Hem creat un aroma que pretèn ajudar als aficionats a tenir una experiència única quan vinguin a la BMB i que contribueixi a que el públic animi al nostre equip” ha manifestat el director gerent d’Alpematic, Sergi González Camacho. ‘6’ és un aroma enèrgic i dolç a l’hora amb tonalitats de fruits vermells i eucaliptus. “És l’olor del bàsquet” ha explicat Gonzàlez.

“La nostra idea des del principi sempre ha estat oferir valor afegit als nostres seguidors per completar l’experiència única que ja representa jugar la lliga Endesa” ha expressat el president Gorka Aixàs en una roda de premsa en què s’ha destacat la singularitat de la iniciativa. “Aquí no es porta gaire però el màrketing olfactiu és una realitat des de fa molt temps als Estats Units, a l’NBA”.

Uns micronebulitzadors s’encarregaran aquest ,mateix dissabte de repartitr l’aroma de ‘6’ per la BMB. Un arma més rebre com es mereix el líder de la lliga Endesa, l’Unicaja de Màlaga.