“El final de temporada va ser fantàstic, tant pels resultats històrics que va aconseguir l’equip com pel nivell d’identificació entre equip i públic que vam poder viure en el playoff contra el Barça” ha afirmat avui en roda de premsa el Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, que ha afegit “en aquest context aquesta campanya d’abonaments el que pretén és recordar als molts aficionats que han vingut uns quants cops al bàsquet aquesta temporada que ser abonat és una molt bona decisió en tots els sentits”.

El MoraBanc Andorra ha presentat una nova campanya d’abonaments avui que es basa em aquests punts:

Els preus no pugen

Els abonaments mantenen els preus respecte la temporada anterior. Tal i com hem explicat cada any els beneficis de ser abonat son d’un 35% d’estalvi sobre el preu taquilla de les entrades, comptar amb la teva pròpia localitat i poder adherir-te a totes les promocions exclusives per abonats (Festa dels socis, Partit Unicef i descomptes en moltes empreses del país).

“Els preus ja van pujar la temporada passada per l’arribada de la competició europea i hem volgut mantenir-los per premiar la fidelitat dels abonats que tenim i buscant també que el boca orella ens ajudi. En aquest sentit els nostres millors prescriptors són les persones que ja ens acompanyen partit rere partit”. Ha manifestat Fernàndez.

All in

El carnet dona accés a tots els partits de Lliga Endesa i Eurocup, incloent els playoff fins la primera ronda. En cas d’accedir a les semifinals i finals sí serien de pagament.

“Sovint ens plantegen la pregunta sobre els partits contra els grans o en el playoff de “aquest partit han de pagar els socis?” i la resposta és no. Això continua igual, tots els partits van inclosos en el preu de l’abonament i l’única excepció és que ens classifiquéssim per semifinals o final de playoff pel títol” ha exposat sobre aquest tema el Cap de comunicació del club.

#PortaUnAmic 2018/19

Els antics abonats poden fer que els surti gratis el seu carnet portant-ne de nous. Per cada abonat nou rebran un 20% de descompte (el nou té un 10 si participa en la promoció). El #PortaUnAmic estarà operatiu fins el dia 21 de setembre.

“És una promoció que ha funcionat força bé totes les temporades i la mantenim perquè també va en la línia del discurs que hem tingut sempre que és el de donar valor afegit al fet de ser abonat del club, si ho ets i coneixes gent que estigui interessada el preu que pagues pot baixar sensiblement” ha reconegut en una altra de les seves intervencions Fernàndez.

Renovació automàtica

Els abonats tenen des d’avui fins el 30 de juny per comunicar al club que es volen donar de baixa o que volen canviar la seva localitat. En cas de no comunicar res al club, l’abonament quedarà automàticament renovat.

“És un procediment habitual però volem avisar els abonats perquè no tinguin sorpreses. Tenen fins el dia 30 de juny es poden donar de baixa al club o fer qualsevol consulta sobre un canvi de localitat. La manera de fer-ho és venir a les oficines del club, trucant al 885900 o enviant un correu a abonaments@bca.ad” ha alertat Gabriel Fernández.