El programa d’entrenaments amb l’UCA no s’atura

El programa d’entrenaments amb l’UCA no s’atura 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i la Unitat de Conductes Addictives de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell tornen a treballar plegats una temporada més.

 

Des del 2019, quan el club va engegar aquest projecte de la mà de ONE TEAM amb l’Eurocup s’ha entès que aquest projecte havia arribat per quedar-se. I així ha estat. A excepció dels moments de la COVID, el club ha volgut mantenir aquesta col·laboració. I aquesta temporada no és una excepció.

 

Per tant, per quarta temporada, continuem amb el programa d’entrenaments on una desena d’usuaris d’UCA, homes i dones d’edats variades, entrenen cada dijous durant una hora i mitja a la Bombonera a les ordres de Jaume Tomàs. Els entrenaments aporten activitat física i cohesió a un grup que completa la feina assistint als partits del MoraBanc Andorra. El capità de l’equip Nacho Llovet també ha tornat a ser part fonamental del programa compartint un entrenament i xerrada amb els usuaris sobre el treball en equip.

 

A la presentació d’aquesta nova edició s’ha comptat amb la presència de Lula Martínez, Responsable del Programa i per part del club Jaume Tomàs, entrenador del programa, i Natàlia De Felipe, responsable de RSC. Tots ells han destacat l’excel·lent predisposició del grup, les ganes de treballar que tenen i l’ambient que viuen. Tot per fomentar l’esforç i la superació.

 

Close Cart
Back to top