El MoraBanc Andorra ha conegut aquest migdia els rivals que tindrà en la propera Eurocup i, tal i com ha passat els darrers 3 anys, ja es pot dir que la Regular Season depararà grans emocions i será força dura. Res que hagi de sorprendre després de 3 anys assaborint sensacions diferents en la competició però sempre mantenint un elevadíssim nivell de dificultat.

El MoraBanc Andorra ha quedat enquadrat al grup C que tal i com ha anat el sorteig perfectament es pot anomenar el grup de la “mort” com se sol dir en aquests casos. El Lokomotiv Kuban Krasnodar rus, el Lietkabelis lituà, la Virtus Segafredo de Bolonya italià, l’AS Mònaco monegasc i el Telenet Giants Antwerp belga son els rivals que el sorteig ha aparellat amb els tricolors. És un grup en el que hi ha dos dels grans favorits a guanyar l’Eurocup, el Lokomotiv i la Virtus i un dels grans outsiders dels darrers anys, el Mònaco. Per tant serà un gran repte esportiu i tot un premi pels espectadors de la BMB que també podran gaudir de l’enfrontament amb dues potències emergents com el el Telenet Giants belga o el Lietkabelis que sempre és un digne representant de la millor tradició lituana.

La Regular Season de l’Eurocup divideix els 24 equips participants en 4 grups de 6. Els 4 primers de la lligueta prosperaran fins el Top16, ronda en la que el MoraBanc ha estat les darreres dues temporades.