Els escolars escolliran la nova mascota del club

Els escolars escolliran la nova mascota del club 1271 746 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra tindrà mascota. Debutarà aquesta temporada i la faran els escolars del país. El club, de la ma de Grans Magatzems Pyrénées ha presentat avui el concurs per escollir la mascota del club. El format és molt similar, practicament clavat, als que s’han fet les darreres temporades per escollir la tercera equipació del club.

“Amb independència de si venim d’un gran resultat o d’un mal resultat el club ha de seguir treballant en parale·l per seguir construint elements a l’entorn dels partits de bàsquet per enfortir el més possible el màxim el vessant social” ha exposat el Cap de comunicació i màrqueting del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, en la roda de premsa celebrada a l’FNAC d’Andorra la Vella.”No tenim mascota i volem que siguin els escolars per la seva imprevisibilitat i espontaneitat” ha seguit Fernàndez.

El director de màrqueting de Pyrénées Joaquim Serrahima, ha valorat “la possiblitat que tindran els joves d’intervenir en un  procès tant destacat com l’elecció de la mascota del MoraBanc Andorra”. Serrahima ha destacat que se “li ha donat total llibertat als escolars perquè facin el disseny i després ja es farà la selecció”.

Aquestes són les bases del concurs:

A qui va dirigit

 1. A l’alumnat que durant el curs 2017-2018 cursa segona ensenyança al Principat d’Andorra o estudis equivalents en altres sistemes educatius.
 2. El concurs es durà a terme a les escoles. No s’accepten participacions individuals. Cada escola ha de decidir si hi participa o no.
 3. A la làmina s’ha d’incloure el nom de la mascota i un descriptiu breu (si es tracta d’una persona, d’un animal, d’una planta, d’una flor, d’una muntanya…).

Procediment per a escollir el disseny guanyador

 1. Cada escola pot presentar tots els dissenys que s’hagin fet a classe.
 2. Hi ha quatre vots: tres del jurat i un de popular.
 3. El jurat farà una preselecció de deu dissenys, que es penjaran al Facebook perquè la gent voti el que més li agrada.
 4. La decisió final la tindrà el jurat, format per membres del Club Morabanc Andorra, per membres de Pyrénées Andorra i per professionals del sector, que disposaran de deu punts per a atorgar al disseny que considerin que és més interessant i que es pot confeccionar (deu punts per al que agradi més i zero punts per al que agradi menys) d’entre els deu dissenys escollits inicialment.

 

Premis i comunicació a la persona guanyadora

 1. Hi haurà un sol disseny guanyador.
 2. La persona autora del disseny que resulti guanyador rebrà un iMac de premi.
 3. L’escola de la persona guanyadora rebrà un iMac de premi.
 4. El disseny guanyador es confeccionarà per presentar-lo el 12 de maig al pavelló durant el partit que el Morabanc jugarà contra el Gipuzkoa.
 5. Les persones que hagin fet els deu dissenys finalistes rebran una invitació per a assistir al partit amb una persona acompanyant.

Calendari

— Dilluns 29 de gener: inici del concurs. Les escoles que volen participar-hi ho comuniquen a Pyrénées Andorra i reben les làmines amb les quals els alumnes han de fer els dissenys.

— Del dilluns 29 de gener al dimecres 28 de febrer: els alumnes i les escoles elaboren els dissenys.

— Dimecres 28 de febrer: data límit perquè les escoles lliurin els dissenys.

— Del dijous 1 al dijous 8 de març: el jurat fa la preselecció dels deu dissenys perquè la gent els voti al Facebook.

— Del divendres 9 al divendres 16 de març: la gent vota mitjançant el Facebook el disseny que més li agrada.

— Dilluns 19 de març: el jurat escull el disseny guanyador definitiu.

Close Cart
Back to top