Els escolars faran la tercera equipació

Els escolars faran la tercera equipació 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra tornarà a tenir tercera equipació aquesta temporada i igual que l’any passat l’escolliran els escolars del país. El concurs arrenca avui gestionat, com en la primera edició per Pyrénées. La temporada passada la jove de 15 anys, Clàudia Justes, va ser l’autora del disseny guanyador que el primer equip va lluir en el partit contra el Joventut de Badalona.

“És una iniciativa que va anar tant bé que era inevitable repetir-la” ha indicat en roda de premsa el Cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, que ha afegit “veure tants joves del país treballant i pensant en la nostra tercera equipació és fantàstic”.

“Prop de 2000 escolars van rebre la làmina la primera edició, estem molt contents de tornar-hi” explicava Joaquim Serrahima, el director de màrqueting de Pyrénées. L’executiu ha destacat que els guanyadors, alumne i centre educatiu “rebran un premi molt important, un Imac”.

Aquestes són les bases del concurs.

A qui va dirigit

 1. A tots els alumnes que durant el curs 2016-2017 estan cursant ESO o Batxillerat al principat d’Andorra
 2. El concurs es realitzarà a través de les escoles. No s’acceptaran participacions individuals. Cada escola ha de decidir si participa o no.

Procediment per seleccionar el disseny guanyador

 1. Cada escola pot presentar un disseny per classe. És a dir, és responsabilitat de l’escola escollir quin és el disseny d’entre tots els alumnes de cada classe que presenta al concurs.
 2. Tots els dissenys participants es penjaran al facebook de Pyrénées Andorra (“Grans Magatzems Pyrénées”) per procedir a votació popular (“me gusta”)
 3. Els 5 dissenys més votats seran els finalistes
 4. Un jurat format per membres del club, de Pyrénées Andorra i professionals del sector escollirà el disseny guanyador d’entre els 5 finalistes

 

Premis i comunicació del guanyador:

 1. Hi haurà un sol disseny guanyador
 2. L’alumne autor del disseny guanyador rebrà un iMac de premi
 3. L’alumne autor del disseny guanyador rebrà també una samarreta amb el seu disseny signada per tots els jugadors.
 4. L’escola de l’alumne guanyador rebrà un iMac de premi
 5. El disseny guanyador es confeccionarà perquè l’equip el pugui fer servir en el partit del cap de setmana del 6 de maig contra el Valencia Basket
 6. Els alumnes autors dels 5 dissenys finalistes rebran una invitació amb un acompanyant per assistir al partit
 7. El disseny guanyador es comunicarà al pavelló el mateix dia del partit.

Calendari:

 • Dilluns 6 de febrer: inici del concurs. Les escoles que volen participar ho comuniquen a Pyrénées Andorra i reben les làmines en les que els alumnes hauran de fer els dissenys.
 • Del 6 de febrer al 16 de març els alumnes i les escoles elaboren els dissenys
 • Divendres 17 de març: data límit per l’entrega dels dissenys per part de les escoles
 • Del 21 de març al 28 de març: els dissenys entregats per les escoles estaran disponibles al facebook de Pyréneés per procedir a la votació popular. Els 5 dissenys més votats (“me gusta”) a data 28 de març a les 12h seran els dissenys finalistes
 • Del 29 de març al 3 d’abril el jurat escull el disseny guanyador d’entre els 5 més votats a Facebook
Close Cart
Back to top